Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (2022)

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (1)


Of uw banksaldo nu in de zwarte cijfers stijgt of in de rode cijfers duikt, wij hebben een selectie krachtige kristallen om u te helpen uw financiële doelen te bereiken.

U verdient Overvloed!

Geld is altijd een ingewikkelde zaak en kan ons vaak nog zwaarder belasten omdat we ons onwaardig voelen. De waarheid is dat we allemaal onze eigen unieke relatie met geld hebben en dat er meestal een heleboel emoties in de naden zijn genaaid. We kunnen het gevoel hebben dat we te veel of te weinig hebben, we kunnen ons schuldig voelen omdat we meer willen, we kunnen te veel uitgeven of te weinig vasthouden. Wat je persoonlijke relatie met geld ook is, de kans is groot dat er altijd een of andere wond is die geheeld moet worden en dat is waar geldstenen bij kunnen helpen.

Gelukskristallen zijn er niet alleen om meer geld op je rekening te krijgen, maar ook om ons eigen gevoel van echte welvaart te creëren en comfortabel te zitten in onze authentieke versie van overvloed. Iedereen heeft verschillende financiële doelen en elk geldverhaal ziet er anders uit. Hoe je tegen geld aankijkt en hoe je overvloed in je leven verwelkomt, staat niet vast en we hebben altijd de kracht om ons eigen verhaal te veranderen en helende eigenschappen in ons leven te verwelkomen. Wat je verhaal over geld ook is, het komt er altijd op neer dat je overvloed verdient, of dat zich nu uit in getallen, een gevoel van volheid, of in de vele vormen van verschillend geluk die op je pad komen. De wet van aantrekking is er altijd om te worden benut als je je aandacht richt op diepe, oprechte genezing.

Voor degenen die graag willen weten welke kristallen echte rijkdom en voorspoed kunnen manifesteren, lees dan verder.


Als je meer wilt weten over de kleurrijke wereld van helende stenen, bekijk dan onze essentiële edelsteengids om aan de slag te gaan.

Krachtige kristallen om rijkdom aan te trekken

Dus welke kristallen moet je gebruiken om rijkdom aan te trekken? Het is de moeite waard om te onthouden dat soms het niet omarmen van de energie van overvloed te wijten kan zijn aan emotionele of spirituele blokkades in ons leven. We zeggen dit vanuit een energetisch oogpunt, omdat we begrijpen dat omstandigheden en een gebrek aan voorrecht financieel succes vaak in de weg kunnen staan.

Als we het hebben over de kracht van kristallen voor rijkdom, bedoelen we ook een gevoel van waardigheid, van geloven in jezelf, van het wegsnijden van die zelfbeperkende overtuigingen, en in staat zijn om een plaats van dankbaarheid, innerlijke kracht en persoonlijke macht te vinden. Wanneer wij in staat zijn al deze elementen te laten groeien en onze verlangens naar het universum te sturen, kan het verrassend zijn wat er terugkomt. Hier zijn enkele van de beste kristallen voor geld:

(Video) 5 CRYSTALS THAT ATTRACT MONEY! │ HOW TO USE POWERFUL STONES TO MANIFEST ABUNDANCE

1) Citrien

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (2)

Voor degenen die geld en rijkdom als een negatieve energiebron beschouwen, is er de koopmanssteen van het Citrien kristal om dat verhaal op zijn kop te zetten. De zonnige en heldere gouden gloed van Citrien heeft alles te maken met krachtige positieve energie en het deblokkeren van de zonnevlechtchakra. Als we ons eigen gevoel van krachtige kracht aanboren, als we de blokkades van vertrouwen die ons tegenhouden opruimen, en als we het leven benaderen met een rijke en suggestieve ‘can-do’ houding, kunnen we beginnen te stralen. Lees meer over de betekenis van Citrien.

2) Pyriet

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (3)

De weg naar goud is een lange weg, maar de gelukskracht van Pyriet brengt je er wel. Eén blik op deze glinsterende edelsteen, doordrenkt van positiviteit, en je weet precies hoe hij de naam Fools Gold heeft verdiend. Maar er is niets dwaas aan Pyriet. Deze steen staat erom bekend dat hij alle associaties oplost die je in het verleden hebt gehad met het vastzitten als het om geld gaat en kan je ook helpen je af te stemmen op je eigen dynamische energie. Helder van geest en zonder die vervelende verarmde gevoelens die je tegenhouden, is er zo veel te bereiken. Lees meer over de betekenis van Pyriet.

3) Groene Jade

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (4)

Er is een reden dat de koelbloedige helderheid van Groene Jade wordt beschouwd als een van de belangrijkste geluksstenen in de wereld. Groene Jade is altijd een geluksbrenger en wordt in de Chinese geschiedenis en geneeskunde al heel lang gebruikt als een manier om rijkdom aan te trekken. Net als de gloed van de groene smaragd, houdt Groene Jade zich staande als het gaat om koninklijkheid. Het heeft ook een zachtere vibratie die je helpt kalm te blijven, wat voor geldproblemen er ook aan de hand kunnen zijn. Het vermogen om te kalmeren zorgt ervoor dat je geen overhaaste beslissingen neemt en het geluksgevoel is geweldig voor het aantrekken van geluk en een dieper gevoel van eeuwige rijkdom. Ontdek meer over de betekenis van Groene Jade.

4) Groene Aventurijn

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (5)

Aventurijn is ook rijk aan overvloedsenergie en zijn krachten reiken verder dan de grenzen van financieel gewin. Voor degenen die meer in hun leven willen; of het nu meer liefde, meer vrijheid, meer tijd, meer zelfvertrouwen of meer spirituele genezing is – Groene Aventurijn zal je zeker bijstaan. Dit harthelend kristal is geweldig in het afstemmen op de echte wensen van onze ziel en zendt die intentie uit naar de wijde wereld. Wanneer we onze eigen vibratie verhogen en ons verbinden met die diepe verlangens, plaatsen we onszelf in een ruimte die het gemakkelijk maakt om te ontvangen. Lees meer over de betekenis van Aventurijn.

5) Amethist

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (6)

Amethist is de hersteller van vrede en kan zeker gebruikt worden als je meer rijkdom en overvloed wilt binnenhalen. Deze zacht getinte paarse steen is een totale kroonchakra-verbinder en houdt ons doordrenkt van spiritualiteit, zelfs wanneer we te maken hebben met aardse geldstroomproblemen. Voor degenen die het zat zijn om zich nerveus en zenuwachtig te voelen over geldzaken, kan Amethist helpen om gerafelde zenuwen te kalmeren. Niet alleen zal Amethist dwars door stress, maar het houdt je ook verbonden met je hogere doel, die kan stoppen met je scrabbling rond voor kansen die niet dienen u. Lees meer over de betekenis van Amethist.

(Video) Most Powerful Stone To Attract Money | Top 7 Crystals That Really Attract Money, Wealth & Success

6) Tijgeroog

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (7)

Hoewel wensen en het manifesteren van magie een geweldige manier is om overvloed in je leven uit te nodigen, is het ook belangrijk om geaard, gefocust en beschermd te blijven tijdens deze reis. Dit is waar de glinstering van Tijgeroog om de hoek komt kijken. Tijgeroog heeft een warme en rijpe energie en weet wanneer hij moet sluipen, wanneer hij moet rusten en wanneer hij moet handelen. Het is een geweldige steen om je te verbinden met je diepste intuïtie en brengt ook aardse rijke wortels die diep kunnen graven en je in stabiliteit kunnen houden. Om de wet van aantrekking te laten werken, kunnen we niet alle kanten op met onze gedachten en verstrooide emoties, we moeten helder, aanwezig en geaard zijn. Dit is precies de manier van denken die Tijgeroog kan voeden. Lees meer over de betekenis van Tijgeroog.

7) Heldere Kwarts

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (8)

Een heldere steen die je helpt het idee van waarde te beoordelen en te reconstrueren. Er kan zoveel ruimte innemen, zowel in fysieke zin als emotioneel. Beschouw Helderkwarts als de voorjaarsschoonmaak die nodig is om ruimte te maken voor echte rijkdom. Door het gebruik van heldere kwarts met zijn stralende versterkende energie, kun je die intentie vastleggen in een prachtige glanzende steen. Gebruik dit stukje perfect kwarts kristal om door de ruis heen te snijden en recht naar de kern te gaan van wat je wilt. Wanneer je intentie zuiver en duidelijk klinkt, is het voor het universum veel gemakkelijker om te luisteren. Ontdek meer over de betekenis van Clear Quartz.

8) Rozenkwarts

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (9)

We kunnen het niet over overvloed hebben zonder de koningin van het hartchakra te noemen – Rozenkwarts. Deze zachtroze steen is zeer toegewijd om ons hart te helpen helen en alle schakeringen van liefde en licht in ons wezen te laten sijpelen. Rozenkwarts deblokkeert het hart zodat we een open stroom hebben, dit moedigt ons aan om ja te zeggen tegen het universum vanuit een plaats van vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde. Wanneer we wijd open staan om te ontvangen, plaatst dit ons in perfecte positie voor een hele reeks kansen die we misschien de rug hebben toegekeerd voordat Rozenkwarts in ons leven kwam. Ontdek meer over de betekenis van Rozenkwarts.

9) Malachiet

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (10)

Voor hen die hunkeren naar meer moed als het op geldzaken aankomt, kan Malachiet je hele houding op magische wijze transformeren en helen. Omgaan met geldzaken en het idee dat rijkdom voortbrengt kan enorm belastend zijn, maar Malachiet geeft je die toewijding aan jezelf en die innerlijke kracht die je nodig hebt om vooruit te komen. Angsten en twijfels waar je aan vasthoudt, nodigt Malachiet uit om gewoon los te laten. Het helpt je om je bagage neer te leggen zodat je je handen vrij hebt om alles op te pakken wat je verlangt. Lees meer over de betekenis van Malachiet.

10) Agaat

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (11)

Van alle verbazingwekkende Agaat stenen is Zwarte Agaat degene die de scheuten van kracht en vitaliteit in zich draagt die je op het pad van overvloed kunnen brengen. Wanneer we moed en zelfvertrouwen vinden, openen we de deuren van diepe genezing en vinden we stabiliteit in onszelf, zodat we risico’s kunnen nemen. Zwarte Agaat geeft ons die ruimte om de grootste dromen die we hebben te verkennen, terwijl het ons gecentreerd houdt in de realiteit. Lees meer over de helende eigenschappen van Agaat.

(Video) Put These Money Crystals Together And The Results Will Shock You

11) Amazoniet

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (12)

Zacht in groene en blauwe tinten, is Amazoniet een prachtige steen voor het uitnodigen van stroming en inspiratie in je wereld. Voor degenen die weerstand tegen verandering in hun hart, kan het een uitdaging om te verschuiven naar een nieuw paradigma of om je mindset te veranderen. Dit is precies waar Amazoniet een handje kan helpen. Deze steen is als een waarheidsserum toegepast op het hart, het helpt je om precies datgene wat je wilt zeggen vast te leggen en die boodschap in de ether van het universum te kanaliseren. Lees meer over de betekenis van Amazoniet.

12) Lapis Lazuli

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (13)

Prachtig blauw en gespikkeld met vlekken van goud, er is iets intrinsiek rijks aan het wonder van Lapis Lazuli. In Feng Shui wordt gezegd dat Lapis een glorieuze steen is om overvloed en voorspoed in huis te verwelkomen en tegelijkertijd een beschermende omgeving te bieden. Degenen die meer willen hebben, zullen merken dat ze een nuchtere aanpak nodig hebben, het vermogen om problemen op te lossen, en de kracht van karakter om los te laten wat hen niet dient. Lees meer over de betekenis van Lapis Lazuli.

13) Sodaliet

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (14)

Sodaliet is een zout- en zeekleurige steen waarvan wordt gezegd dat hij zowel het hoofd als het hart krachtig in balans brengt. Als het op geldzaken aankomt, is het van essentieel belang om een akkoord te vinden tussen je weg door het leven voelen en op een logische manier denken. Sodaliet is geweldig in het oplossen van problemen, wat een van de slimste vaardigheden kan zijn die je nodig hebt als je op weg gaat om meer te verwerven. De prachtige blauwe steen bevordert ook positief denken. Lees meer over de betekenis van Sodaliet.

14) Granaat

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (15)

Dankbaarheid en overvloed komen samen in de vurige hartstochtelijke gloed van Granaat. Met zijn kleur van rijkdom, zijn lagere chakraverbindingen, en zijn sappige vreugdevolle vibraties, is dit een steen die dient als een herinnering dat je de wereld in vuur en vlam kunt zetten. Rijkdom, verwondering en alle mooie dingen van deze wereld worden gewoon aangetrokken tot Granaat – het is een steen die symbool staat voor een goed leven en werkt als een magneet. Granaat spoelt negatieve energie weg, brengt leven gevende kracht, en zet je ziel in vuur en vlam op alle beste manieren. Ontdek meer over de betekenis van Granaat.

15) Seleniet

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (16)

De zoete engelsteen Seleniet wordt het meest gevonden in toverstokken, een hint dat deze steen gebruikt kan worden om je te helpen je magie te laten wapperen. Seleniet heeft alles te maken met het zuiveren van energie en het kanaliseren van positieve energie die je helpt om contact te maken met je hogere wezen. Het is een geweldig hulpmiddel om je ruimte te reinigen (fysiek en mentaal) zodat je je kunt ontdoen van alle troep die te veel ruimte inneemt in je hart. Als we onze omgeving zowel van binnen als van buiten ontgiften, zijn we perfect in staat om de overvloed te ontvangen die op ons wacht. Lees meer over de betekenis van Seleniet.

16) Peridot

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (17)

Glimmend groen, Peridot is een andere steen van sublieme overvloed. Veel van de groene stenen worden geassocieerd met ideeën van overvloed, en omdat Peridot een van de helderdere tinten van glinsterend groen is, fluistert hij ook over het wonder van het associëren van rijkdom met vreugde en energie. Peridot is ook een energiesteen van het hartchakra, die alles te maken heeft met het opruimen van blokkades en het vinden van emotionele kracht, die je allebei openstellen om je eigen energie te kanaliseren in de richting die je zo hard nodig hebt en die je goed van pas komt. Lees meer over de betekenis van Peridot.

17) Bloedsteen

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (18)

Een krachtige krijger in de wereld van stenen, Bloedsteen houdt niet alleen je geldhoekje goed beschermd, maar nodigt ook uit tot nog meer stroming in die ruimte. Het is een steen die galmt met alle energie van kracht, macht, moed, en het opbouwen van eindeloze veerkracht onderweg. Als we al deze eigenschappen hebben aangeboord, zijn we beter in staat om te gaan met de ups en downs die met geldzaken gepaard kunnen gaan. Omdat Bloedsteen ons stabiel houdt in onze wortelchakra’s, betekent het dat we onwankelbaar zijn en daarom niet bezwijken onder druk, maar open blijven staan voor het ontvangen van alles wat op ons pad kan komen als we de storm trotseren. Lees meer over de betekenis van Bloedsteen.

Hoe gebruik je deze edelstenen

Kristallen voor geld: 17 stenen om echte welvaart te creëren - Birth Crystal (19)Bekijk onze welvaart en succes set

Voor wie zwijmelt bij het idee om meer overvloed in je wereld te brengen, wil je misschien nadenken over de beste manier om met deze geldrijpe kristallen te werken. Een van de beste manieren om consequent ja te zeggen tegen de positieve energie van kristallen is door ze te dragen. Wanneer u edelsteensieraden voor voorspoed en succes draagt, draagt u die intentie voortdurend met u mee. Edelstenen werken prachtig als ze direct op de huid worden geplaatst, omdat ze in staat zijn om al hun helende vibraties rechtstreeks naar je chakra’s te transporteren.

Je kunt kristallen ook gebruiken in de Feng Shui rond het huis of in je kantoor of werkruimte voor als je de belofte van overvloed wilt bevorderen. Andere creatieve manieren om deze kristallen voor geld te gebruiken, zijn bijvoorbeeld een steen in je handtas bewaren of een zorgsteen of kristallen bol gebruiken voor mindful mediteren rond thema’s van welzijn en overvloed.

Samenvatting

Wat je relatie tot rijkdom en succes ook is, werken met kristallen kan je geest focussen en je op een pad zetten om de knikken glad te strijken. Deze woorden kunnen in onze maatschappij veel gewicht in de schaal leggen en soms kan het lastig zijn om je eigen waarheid te horen en je te verbinden met je eigen behoeften. Welke ‘wensen’ je ook hebt, er is geen reden waarom je ze niet zou kunnen hebben en deze kristallen dienen als een glinsterende herinnering dat je kunt gedijen.

Wat zijn jouw gedachten over succes? Wat betekent het voor u en welk kristal zult u aanroepen om u te helpen dat doel te bereiken.

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 08/30/2022

Views: 6236

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.